Xedia logo

Restyling Bertram + de Leeuw

Bertram + de Leeuw profileert zich als een kwaliteitsuitgever, dat is ook te zien aan gerestylde website. Dankzij een duidelijke visie op wat de website moet bieden en een fraai ontwerp van Qikker kon Xedia dit project uitvoeren.

 

De website toont prima op een iPad of een andere tablet, ook in portret-stand. Speciaal hiervoor zijn de twee monogrammen met B+L responsive gemaakt; die klappen naar binnen op smallere schermen.

 

Voor deze website is gebruik gemaakt van Drupal versie 7. Eigen webshopsoftware van Xedia zorgt voor een optimale integratie van content en webshopproducten zodat  de websitebezoeker alle info rondom een titel op één webpagina vindt. Verder is er een bi-directionele koppeling met het CB en eBoekhuis waardoor de producten dagelijks een update krijgen met actuele voorraad- en prijsinformatie en bestellingen ook geheel automatisch naar de distributeurs gaan.

 

Ook handig is dat dankzij de inzet van Contenthuis Medatabase gegevens over nieuwe boeken niet handmatig ingevoerd worden; alle metadata van het CB, eBoekhuis en Luisterhuis is opgenomen in Contenthuis, inclusief boekomslagen.

Bertram + de Leeuw